18
Mayıs
2024
Cumartesi
KUMLUCA - ANTALYA

Adrasan'da neler oluyor?

imar uygulamasını sadece belediye başkanının keyfiyeti sonucunda bozularak kişilerin istegi dogrultusunda kaçak yapıların izinleşmesini saglamak chp. li bir başkana yakışıyormu kat vede imar yogunlugunu arttırarak dagada katliam yapmak dogrumu acaba bütün belediyeler yargıtayın verdigi kararları uygulamayark kendi meclisi taraından aldıklar siyasi kararlar daha mı üstün görüyorlar devlettin kanunlarını hiç sayarak devleti zarara sokmak bütün belediyelerde oldugu gibi adrasanda da mevcuttur.planı plansızlaştıtmk vede kendilerine bu konuda çıkar saglamak bunuda iyi bir şey gibi göstererek buranın gelişmesini durdurmak sadece chp.li mustafa taşkın belediye başkanına yakışır. sahildeki kaçak pansionunu vede yeni yaptıgı evinin nasıl dört katlı oldunu kimse anlamıyor sadece kendisi anlıyor .imar planında kat yüksekligi olan 6.50 olan yere nasıl 12 mt. yüksekliginde bina yapar vede imar planını nasıl ister. istmez çünkü kendi çıkarı için yüzlerce kişiyi katliam yaparak imar vede güzelim koyu yok olmasına sebeb oluyor. yetkililer sadece kontrolu vede denetlemey bu zatın pansionundan denize vede içkisini yudumlayarak raporları düzenlemek çok iyi herhalde.

 

kent haber
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2003 Cumartesi 13:52:52
Güncelleme :8 Ağustos 2004 Pazar 12:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adrasan Çavuşköy IP: 212.2.211.xxx Tarih : 23.07.2003 00:11:14

Adrasan Antalya vede ülkemizin en güney ucundadır. Bu güzelim turistik alanın nasıl olurda bu kadar çirkinleşmesini istemek dogaya hakaret etmek degilmidir? Oysa buraya gelen yerli ve yabancılar çok güzel bir doğa vede  doğal koya sahip olduğunu bilirler. Akdeniz yöresinin sahil bandında nem oranının en düşük olan yeridir. Çam ormanların verdiği temiz hava ve kokularla güzel bir tatil yöresidir.

Fakat burada oluşan olaylardan ne adrasan sakinleri nede gelen ziyaretçiler memmun degildir. Oysa başkan ve kardeşlerinin doğaya mualefet edercesine yapmış oldukları kaçak yapıları, pansiyonları vede bunların kanalizyon artıklarını denize vermeleri herhalde Adrasanı ne kadar sevdiklerini gösterir.

Ayrıca imar planına muhalefet edip buzulmasını sağlayan kişinin sahilde kıyı kenar çizgisi içindeki yüzme havuzlu pansionunun ne anlama geldigini anlamak mumkün degildir. Sayın başkanın akrabası olmak ayrıcalık mıdır? Sayın belediye başkanı, tutarsız kararları ile köy halkı vede yatırımcılarla alay geçercesine oynamaktadır . Oysa daha önceki imar planı uygulanmadan sona erdiren düşünce yeni oluşacak planının finansmanını nasıl karşılayacaktır. Param yok diye altyapı çalışması yapmayan vede oluşan imar planını uygulamayan belediye burada kişi vede kurumları zarar vede ziyan ettirmektedir. Bunun bir şuç değilmidir, cezai bir sorumluluk meydana getirmezmi?

Saygılarımla adrasan seveni