30
Mayıs
2024
Perşembe
KUMLUCA - ANTALYA

Bayraktepe’ye geri döneceğim

17 şehidin verildiği Aktütün Karakolu’nda yaralanan er Veysel Kızılay tedavisinin ardından babaevine gitti. Er Kızılay, ‘Tamamen iyileşince Bayraktepe’ye geri dönüp şehit olan arkadaşlarımın intikamını alacağım’ dedi.

HAKKARİ’NİN Şemdinli İlçesi Aktütün Jandarma Sınır Karakolu’na terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Er Veysel Kızılay, tedavisinin tamamlanmasının ardından Antalya’nın Kumluca ilçesindeki ailesinin yanına geldi. Arkadaşları için çok üzüldüğünü söyleyen Veysel Kızılay, ‘Sağlığıma kavuşur kavuşmaz birliğime dönüp vatanımı savunmaya devam edeceğim’ dedi.

HATIRLAMAK İSTEMİYOR

GÜLHANE Askeri Tıp Akademisi’ndeki tedavisinin ardından Antalya’nın Kumluca’ya bağlı Mavikent beldesindeki baba evine gelen Piyade Er Kızılay’ı ailesi ve beldedekiler büyük bir sevinçle karşıladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve tamamen iyileştikten sonra vatani görevine devam edeceğini belirten Kızılay,‘Olanları hatırlamak istemiyorum. Arkadaşlarım için çok üzüldüm. En kısa zamanda sağlığıma kavuşup birliğime katılacağım. Vatanımı korumaya devam edip arkadaşlarımın intikamını alacağım’ dedi. Oğlunun sağ olarak evine dönmesinden çok mutlu olduğunu belirten Anne Durkadın Kızılay, Veysel’in yaralandığını öğrendikten sonra büyük üzüntü yaşadıklarını, ‘’Şu anda oğluma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehit olan evlatlarımızın annelerine, babalarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Vatan sağ olsun’’ dedi.

Star
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 09:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
türk hava komandoları IP: 88.250.226.xxx Tarih : 24.01.2009 15:40:49

canım kardeşim biran önce sağlığına kavuşmanı diliyorum merak etme biz buradayız vatani borcumuzu en iyi şekilde ödemeye çalışıyoruz ve kanımızın son damlasına kadar savaşacağız şehit kardeşlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ... TÜRK HAVA KOMANDOLARI