17
Mayıs
2024
Cuma
KUMLUCA - ANTALYA

Kumluca Emniyeti'ne yeni araç

Antalya'nın Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği, yaşanan araç sıkıntısını çözmek için müdürlüğe Renault Clio marka araç hediye etti.
İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törende, Renault Clio marka arabanın kurdelesi Kumluca Müftüsü Ali Albay'ın okuduğu dualardan sonra kesildi. Törene Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Ümit Boztepe, Şoförler Derneği Başkanı Faruk Yıldırım, Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Çetin Köksal, dernek üyeleri ve emniyet personeli katıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Ümit Boztepe, "Göreve geldiğim 7 aydan bu yana dernek başkanı ve değerli üyeleri ile birlikte, emniyetin araç sıkıntısı olduğunu dile getirmiştik. Gerekli yerlerle irtibat kurarak, bu aracı Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilmesine olanak sağlandı. Böyle bir töreni düzenleme sebebimiz, dernek başkanımız ve dernek üyelerimizin yaptıkları katkıdan dolayı onları onure etmektir" dedi.
Yeni arabanın tahsisi için yaklaşık 20 milyar lira harcandığını belirten Boztepe, "Yaz mevsimine doğru emniyetimize iki adet Fiat Doublo gelmesini bekliyoruz" dedi.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2004 Perşembe 19:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?