2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Baldızıyla kayıplara karıştı

Manavgat'ta çiftçilik yapan Ramazan Akça, ablasının eşi ile kayıplara karıştığını ileri sürdüğü 16 yaşındaki kız kardeşini arıyor.

Manavgat İlçesi Beşkonak beldesi Düzağaç köyünde çiftçilikle uğraşan Ramazan Akça, kız kardeşi Fatmana Akça'nın 3 çocuk sahibi eniştesi Ali Acar (30) tarafından kandırılarak kaçırıldığını öne sürdü. Akça, "Kız kardeşim bizimle birlikte yaşıyor. 21 Temmuz akşamı köyde çiftçilik yapan eniştem Ali Acar da bize misafir olarak gelmişti. O gün içtiğimiz suya uyku ilacı karıştırmışlar. Suyu içtikten bir süre sonra annem, babam ve ben derin bir uykuya dalmışız. Uyandığımızda ne eniştem vardı ne de kız kardeşim. Nüfus cüzdanını ve bulabildiği tüm fotoğrafları ile eşyalarını aldığını fark ettik" dedi.

Tüm aramalara rağmen kız kardeşi ve Ali Acar'dan hiçbir ize rastlayamadıklarını belirten Akça, "Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı'na gerekli başvuruları yaptık. Kız kardeşim henüz çocuk denecek yaşta. Tek başına bu kaçışı planlaması mümkün değil. Onun da yaptığına pişman olduğunu düşünüyoruz. Kendisini bağrımıza basmaya hazırız. Kız kardeşimi ya da Ali Acar'ı görenlerin, yerini bilenlerin polise ya da jandarmaya bildirmelerini rica ediyoruz. Kız kardeşimin hayatından endişe ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2005 Pazartesi 15:04:11
Güncelleme :25 Temmuz 2005 Pazartesi 15:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?