1
Haziran
2024
Cumartesi
MERKEZ - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Regulus Sealıfe Hotel

Antalya şehir merkezinin ve masmavi Konyaaltı Sahili'nin uzun kumsalının hemen yanındadır.3703 metrekare alan üzerine, altı kat olarak modern ve post modern tarzda, tüm odaların güneşten ve eşşiz manzaradan faydalanabilmesi için piramitleri andırır şekilde inşa edilmiştir.

Şehir merkezine olan yakınlığı ile alışverişi sevenlere, tarihi ve doğal mekanlara olan yakınlığı ile ulaşım kolaylığını seçenlere hitap ettiği gibi, konfor, eğlence ve dinlence tercih edenler için de tüm imkanlar sunulmaktadır.

Hijyen koşulları çerçevesinde havuz suyu hergün tahlil edilmekte ve sürekli filtre edilerek her zaman hijyenik olması sağlanmaktadır.Konyaaltı Sahil Şeridi, Çevre Koruma Vakfı tarafından Temiz deniz ve plaj ödülü olan " MAVİ BAYRAK" ödülü ile onurlandırılmıştır

İlgili Kişi :
Adres1 :Konyaaltı - Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 229 28 00
Faks :+90 (242) 229 19 93
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.