4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERKEZ - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Barut Acanthus Hotel

Antalya Havaalanına 65 km, Manavgat’a 8 km uzaklıktaki Acanthus tarihi dokulu bir parkurda gerçekleştirebileceğiniz bir yürüyüşle Side’ye 20 dk uzaklıktadır.
Otel önünde taksi durağı mevcuttur ayrıca Side ve Manavgat’a ulaşabileceğiniz toplu taşıma imkanları da vardır.
Otel Ana Bina
4 kat (asansör)
103 Standart oda
7 Aile odası
Toplam 110 ünite
Standart oda : Duş, WC, TV, Radyo, Klima, Telefon, Fön, Minibar, Kasa, Balkon, Halı zemin.
Konaklama 1-3 kişi
Aile odası : Donanım olarak Standart oda donanımına sahiptir ancak iki yatak odasından oluşmaktadır.
Konaklama 2-4 kişi.
Sigara içmeyenler için sigara içilmeyen odalarımız ve restaurantta ayrılmış bir bölüm mevcuttur.
Evcil hayvanlar kabul edilmemektedir 
Acanthus 5 yıldızlı otellerin yoğun aktivitesiden biraz daha farklı, sade, sessiz ve tüm hücrelerinizle dinlenebileceğiniz bir ambians sunuyor.

Sevdiklerinizle birlikte canlılığı hayret veren bir tabiatın içinde sadece yaşamın kendisine ait sesler ve tazelikle dolu lezzetlerle başbaşa kalmak isterseniz sizin için yarattığımız bu küçük dünyayı görmelisiniz…

Aktiviteler: Yüzme Havuzu , Fitness Salonu, Sauna, Türk Hamamı (Arum veya Hemera’da), Masaj, Masa Tenisi, Tenis kortu, Çocuk oyun parkı, Su Sporları Merkezi , Animasyon

İlgili Kişi :
Adres1 : Side / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07330
Telefon :+90 242 753 19 11
Faks :+90 242 753 19 13
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.