4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERKEZ - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Varuna Hotel

Belek turizm merkezinde yaz sezonu boyunca hizmet veren , 90 dönüm arazi üzerine Akdeniz mimarisi tarzında ekolojik değerler korunarak inşaa edilmiş , 40 dönüm arazisi yeşil alan olan , diğer belek tesisleri gibi MAVİ BAYRAK sahibi beş yıldızlı tatil köyüdür. Havaalanına uzaklığı 25 km Antalya şehir merkezine uzaklığı 35 km ve Kadriye ilçesine 5 km dir. Tesisimiz deniz kenarında olup 40 mt eninde 500 mt boyunda genelde "caretta caretta " türü kaplumbağaların yumurtlama alanı olarakta bilinen bir kumsala sahiptir .
Tesis genelinde birinde çift kaykay olan 2 yüzme havuzu , 1 adet çocuk yüzme havuzu , 1 adet jakuzili yüzme havuzu ,2 adet gece ışıklandırmalı tenis kortu (ışıklandırma ücretli), 1 adet çok amaçlı kullanılabilen (voleyball-basketball) gece ısıklandırmalı kort (ışıklandırma ücretli), TV salonu, 180 kişi kapasiteli konferans salonu, 04-12 yaş arası çocuk kulübü ve bahçesi , Türk hamamı -sauna -masaj (ücretli) , jimnastik salonu , Alışveriş merkezi, Açık hava discosu ve amphıteatr , tüm su sporları (ücretli) , 2 Adet normal 1 adet olimpik ölçülerde ve 1 adet antreman amaçlı çim saha, okçuluk , masa tenisi, bilardo (ücretli) oyun makinaları (ücretli) vardır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Belek Turizm Mrk Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 242 725 51 01
Faks :+90 242 725 51 04
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.