18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

İktidar milletvekili şikayetci oldu

AKP Serik ilçe Başkanı Hasan Yıldırım ve AKPli İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Teker’in de hazır bulunduğu ziyarette partilerinin iktidara geleli 2.5 yıl olduğunu kaydeden Osman Akman, “Bu süre içinde bizde Serik için bir şeyler yapamadık. Bundan sonra artık gerekli olan hizmetleri yapabiliriz. Sayın Başbakan’ın Serik ziyaretinde sorunları yerinde gördü. Bu bağlamda Merkez Camisi yenilenecek, yine Başbakanımızın talimatları doğrultusunda Hastane inşaatı en geç 2006 yılında bitirilecek” dedi. Milletvekili Osman Akman, Serik’te yılların birikimi sorunlar yüzünden yapılan işlerinde henüz tam olarak ortada görünmediğini iddia ederek; “Bizler dere yataklarını ıslah ettik. Bu döneme kadar hiç dere yataklarına ıslah çalışması yapılmamış mı? Köy yollarını asfalt yaptırıyoruz” şeklinde konuştu. Serik Kaymakamı Mehmet Aydın’ın da Serik’in sorunlarının Başbakan’In ziyaretinde kendilerine verildiğini belirtti.

Milletvekili Osman Akman; Serik’te sabıka kaydının verilmediğini yeni öğrendiğini belirterek bu konuda çözüm için gerekli yerlere başvuracağını da belirtti. Akman, sorunun detaylarını öğrenmek için gittiği Serik adliyesinde Başsavcı vekili İrfan Söz’den konu hakkında bilgi aldı. Adli sicil bürosunun kurulması için gerekli olan ne varsa yapacağını kaydetti.

Diğer taraftan Osman Akman’ın Serik Kaymakamı’nın ziyaretinde bulunan Sinan Korkmaz  isimli şahıs, Serik Halk Kütüphanesi’nde çalıştığını ve DSP döneminde işten çıkarıldığını vurguladı. Sinan Korkmaz, kendisine bir iş verilmesini isteyerek, artık dayanacak gücünün kalmadığını vurguladı. Milletvekili Akman’da iş için söz vermemekle birlikte ayarlamaya çalışacağını ancak kadro olmadan iş vermenin de imkansız olduğunun bilinmesi gerektiğini dile getirdi.
ay yıldız toros.com
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 12:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?