29
Nisan
2024
Pazertesi
BUCAK - BURDUR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu

Tarihçe

•Bakanlar Kurulunun 07/09/2007 tarih ve 26636 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan kararıyla, Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve işletmecilik Yüksekokulumuz kurulmuştur.
•Yükseköğretim Genel Kurulunun 13/03/2008 tarihli toplantısında 2547 Sayılı Kanun’un 2880 Sayılı Kanun’ la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca Yüksekokulumuz Bünyesinde Uluslararası Ticaret Bölümü, Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü, Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümlerinden kurulmuştur.
•Uluslararası Ticaret Bölümü, Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümlerine 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında 60”şar öğrenci alınacaktır.

•Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümlerine ise 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında öğrenci alınmaya başlanacaktır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu
Adres2 :Bucak/Burdur
Posta Kodu :
Telefon :0 248 325 65 34
Faks :0 248 325 85 09
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.