17
Mayıs
2024
Cuma
BUCAK - BURDUR

Burdur Valisi orucunu Bucak'ta açtı

Burdur Valisi Can Direkçi orucunu, Bucak’ta işadamı Ali Demirezen tarafından 250 kişiye yemek verilen çadırda vatandaşlarla birlikte açtı.

İftar yemeğine Vali Direkçi’nin yanı sıra Bucak Kaymakamı Mehmet Yıldız, Bucak Belediye Başkanı Arsal Sarı, Burdur Emniyet Müdürü Ekrem Sevindik, Bucak Emniyet Müdürü Ziya Evran, Bucak Emniyet Müdür Yardımcısı Gürsel Koç da katıldı. İftar yemeğinden sonra Vali Direkçi’ye iftar çadırları hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Arsal Sarı, "Bucak’da bu yıl itibarıyla toplam 8 bin kişiye iftar yemeği veriliyor. Bu yemek 7 dağıtım yerinden gerçekleştiriliyor ve bu 7 merkez üç-dört mahallenin birleşim noktalarına kurulmuş durumda. Bucak nüfusunun 30 bin civarında olduğu düşünülürse gerçekten Bucaklı işadamlarımızın kentine ne kadar sahip çıktığı anlaşılacaktır. Şu an itibarıyla her mahalleye yemek ulaşmakta, ihtiyacı olanlar da bu hizmetten faydalanmaktadır. İçinde bulunduğumuz hayır ayında yardımlarını esirgemeyen tüm Bucaklı kardeşlerimizden Allah bin kere razı olsun" dedi.

İftar yemeğinin ardından Bucak Televizyonu’nu ziyaret eden Vali Direkçi, televizyonun imtiyaz sahibi Muammer Çadıl ve TV Müdürü Hüseyin Türkan ile görüşerek sohbet etti. Bu kısa sohbetin ardından bir açıklama yapan Vali Direkçi, "Burdur-Bucak ve civarına yayın yapan televizyonumuzun çalışanlarının ve teknik aksamının son derece profesyonel olması bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu televizyonun arkasında yıllardır duran ve sponsorluğunu yapan Por-San Mermer sahibi Muammer Çadıl Bey’e Burdurlular adına çok teşekkür ediyor ve tüm çalışanların başarılarının devamını diliyorum" dedi.

BURDUR (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 15:44:02
Güncelleme :3 Kasım 2004 Çarşamba 10:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?