1
Haziran
2024
Cumartesi
BUCAK - BURDUR

Devlet Hastanesi'ne ek bina

Burdur’un Bucak İlçesi’nde, Devlet Hastanesi yanına yapılacak olan Mehmet Cadıl Acil Servis ve poliklinik binasının temeli törenle atıldı.

Törene Burdur Valisi Can Direkçi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Mehmet Alp, Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Bucak Kaymakamı Mehmet Yıldız, Bucak Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Gürkan Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Haluk Saygılı, Bucak Belediye Başkanı Arsal Sarı, Korkuteli Kaymakamı Remzi Oğuz Yılmaz, Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Özeren, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Mehmet Konu ile çok sayıda davetli katıldı.

Tören İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Vali Can Direkçi törende yaptığı konuşmada, "Bucaklılar yaptıkları hayırlarla her türlü övgüyü hak ediyor. Her hizmette kalite önemlidir ama sağlıkta daha da önemlidir. Bucak Devlet Hastanesi kalitesi ve teçhizatıyla ülkemizdeki önemli hastaneler arasında yer alacaktır. Bugünden itibaren Mehmet Cadıl’ı başhekim yardımcısı olarak atıyorum" dedi.

Hastane Başhekimi Uzman Dr. Tuncay Epçeliden ise Mehmet Cadıl Acil Servis ve poliklinik binasının 800 metrekare kapalı alan üzerine 6 kat olarak inşa edileceğini belirtti. İl Sağlık Müdürü Hüseyin Özeren de, "Hayırsever işadamı Mehmet Cadıl’ı bu denli büyük bir hayır hizmetini yaptığı için tebrik ediyorum. Sağlığa yapılan yatırım çok önemli" diye konuştu.

Hayırsever işadamı Mehmet Cadıl ise insan sağlığının her şeyin üstünde olduğunu ifade ederek, "Her yatırım önemlidir. Ancak insan sağlığı her şeyin üzerindedir. Ben bu ilçede kazanıyorum, bu ilçeye yatırım yapıyorum. İlçemiz sağlık alanında başarılı. Bizim yapacağımız yatırımla sağlık sektörünün daha kaliteli ve daha başarılı hizmetler vermeye devam edeceğini ümit ediyorum" dedi.

Daha sonra İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal’ın yaptığı dualarla ek binanın temeli atıldı. Törene katılan vatandaşlar dağıtılan pilavdan alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2005 Perşembe 14:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?