29
Mayıs
2024
Çarşamba
BUCAK - BURDUR

Eşofman sevinci

Burdur'un Bucak ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Bucak merkez ve köy ilköğretim okullarında okuyan bin 600 öğrenciye eşofman dağıttı.

Bucak Yunus Emre İlkokulu'nda okuyan 42 öğrencinin eşformanları Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Aktürk, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu tarafından dağıtıldı.

Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, ilçede işadamlarının sosyal ve kültürel etkinliklerde maddi ve manevi desteklerini esirgemediklerini belirterek, Ticaret ve Sanayi Odası'na desteğinden dolayı teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başknı Hasan Yalçın Meçikoğlu ise okullarda yardıma muhtaç çocuklara giysi desteğini geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile ilköğretim okullarında yardıma muhtaç çocuklara özellikle kış aylarında soğuktan koruyabilmek için her yıl eşofman ve kaban gibi ihtiyaçlarına katkıda bulunuyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 16:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?