11
Haziran
2024
Salı
BUCAK - BURDUR

LGS başarısı ödüllendirildi

LGS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Burdur'un Bucak ilçesinde LGS sınavlarında ilk 10 bine giren 27 öğrenci ödüllendirildi.

Bucak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Öğretmen Evi'ndeki ödül törenine Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Erdem, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilere plaket ve altın hediye eden Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu,

”Burdur Türkiye'de ilk ve orta öğretimde en üst sıradadır. LGS de ilk 10 bine Burdur'dan 41 öğrenci girdi. Bunlardan 27'si Bucak'tan. Bu rakam önümüzdeki yıllarda katlayarak artacaktır” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise yaptığı konuşmada, “Burdur ve Bucak eğitimde söz sahibi olmaya başladı. Türkiye Burdur'u eğitim ile zihinlere kazımaya başladı” dedi. Başkan Ayaz, LYS de başarılı olan ilk üç öğrenciye geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dizüstü bilgisayar hediye edeceğini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Erdem de Burdur'un eğitim başarısında Türkiye'de ilk 10 bine giren 41 öğrenciden 27'sinin Bucak'tan olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.Erdem, Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ve Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'a eğitime verdiği katkılardan dolayı plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2011 Cuma 16:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?