30
Mayıs
2024
Perşembe
BUCAK - BURDUR

MHP'nin adayı emekli yarbay

Burdur’un en büyük ilçesi olan Bucak ilçesinde partiler adaylarını ince eleyip sık dokuyarak yerel seçimlerde iddialı olabilmek için tüm hünerlerini gösteriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Mart ayında yapılacak yerel seçimlere aslen Karamanlı ilçesinden olan ve on iki yıl önce Bucak Askerlik Şubesine yüzbaşı rütbesi ile atanan ve Bucak’ta uzun süre kaldıktan sonra çeşitli illerde görev yaptıktan sonra tekrar Bucak’a dönen emekli yarbay Yusuf Balar’ı belediye bakanı adayı olarak açıkladı.

1980 li yıllarda Milliyetçi Hareket partisinin kalesi konumunda olan Bucak’ı tekrar kazanmak istiyoruz diyen ilçe başkanı Alparslan Dursun yerel seçimlerde Bucak’ta iddialı olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan emekli Yarbay Yusuf Balar kürsüye çıkar çıkmaz kendinin ve ailesinin mal varlığını açıkladı. Balar “ Herkes ne söylerse söylesin, diğer partilerin aday adaylarını seçim çalışmalarında partiler yada adaylar arası karalama propagandalarına girmeyeceğim. Temiz bir siyaset ve projelerim ile Belediye başkanlığına aday olduğumu anlatacağım. Belediye herkese açık olacak” dedi.

Haim Akca / Bucak - KENTHABER
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 13:49:48
Güncelleme :18 Aralık 2008 Perşembe 14:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?