22
Mayıs
2024
Çarşamba
BUCAK - BURDUR

Mucize kurtuluş

BURDUR'un Bucak İlçesi yakınlarında, karşıdan gelen bir araçla çarpışmaktan kurtulmak için direksiyonu aniden çeviren 58 yaşındaki Süleyman Demir'in otomobili yaklaşık 90 metrelik uçuruma uçtu. Kazadan, sürücü Demir'le, yanında bulunan komşusu 59 yaşındaki Ayşe Önen ve 4 yaşındaki torunu Mustafa Burak Önen yaralı olarak kurtuldu.

Burdur'un Kozluca Beldesi'nde oturan Süleyman Demir, PTT'de görev yapan oğlunu ziyaret etmek için bugün Antalya'ya gitmek üzere yola çıktı. 15 DN 133 plakalı otomobille yolculuk yapan Demir, yine Antalya'daki yakınlarını görmeye giden komşusu Ayşe Önen'le torunu Mustafa Burak Önen'i de yanına aldı. Saat 12.00 sıralarında, Burdur- Antalya karayolunun Çubukbeli Mevkii'ne geldiklerinde karşıdan gelen bir aracın kendi şeridine geçip üzerine doğru geldiğini gören Demir, çarpışmaktan kaçabilmek için direksiyonu aniden kırdı. Bunun üzerine otomobil kontrolden çıkarak yaklaşık 90 metre derinliğindeki uçuruma uçtu.

Otomobildeki 3 kişi, kazadan şans eseri yaralı kurtuldu. İtfaiye kurtarma ekibinin sedyelere ipler bağlayarak karayoluna kadar çıkardığı kazazedelerden sürücü Süleyman Demir, ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne, babaanne ve torunu ise Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 3 yaralının da hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Mart 2007 Salı 18:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre bal IP: 88.224.54.xxx Tarih : 26.05.2007 12:37:31
böyle bir şei hiç gömedim allah kimseyede göstermesin