19
Mayıs
2024
Pazar
BUCAK - BURDUR

Pedallar çocuklar için dönüyor

Almanya’da turizmcilik yapan Yaşar Karacan ve İzmir Bisiklet derneği üyeleri Mehmet Değirmenci, Ali Aktuyün ve Can Uysal, İzmir’den Antalya’ya kadar Pedallarını Çocuklar için döndürüyor.

Bisiklet turunda Bucak’ta mola veren ekibi Bucak Motorsiklet kulübü üyeleri ve Bucak Belediyesi ekipleri kahveler mevkiinde karşıladı. Geceyi Bucak’ta geçiren bisiklet ekibi Bucak Belediye Başkanı Arsal Sarı’yı ziyaret etti.

Almanya’da turizmcilik yapan Yaşar Karacan bisiklet turunun yardım amaçlı bir organizasyon olduğunu belirterek “Kütahya Dumlupınar Gazi İlköğretim okulu öğrencilerine giysi ve bilgisayar yardımı amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ben ve İzmir Bisiklet Derneği üyesi 3 arkadaşımla birlikte “Pedallar Çocuklar için dönecek” sloganıyla İzmir’den yola çıktık diyen Karacan, İzmir, Kula, Gediz , Dumlupınar, Sandıklı, Bucak güzergahını takip ederek Antalya’ya ulaşacağız. Bu organizasyonda sponsorlarımız dan Dumlupınar Gazi ilköğretim okulu öğrencilerine giyim yardımı ve bilgisayar desteği sağlıyoruz. Ayrıca bisiklet sporunun önemine de dikkat çekmek istiyoruz. Bugün Bucak ta mola verdik. Bucak Belediye Başkanı Arsal Sarı’ya bize gösterdiği misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizi yolda karşılayan ve eşlik eden Bucak Motosiklet Kulübü üyelerine ve belediye ekiplerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Bisiklet ekibi Bucak’tan ayrılarak Pedallarını Çocuklar için döndürerek Antalya’ya doğru devam ettiler.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 11:50:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?