20
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCAK - BURDUR

Perşembe pazarında yeni düzenleme

Bucak'ta perşembe günleri kurulan halk pazarına Bucak Belediyesi tarafından yeni düzenlemeler getirildi.

Bucak Belediye Başkanı Arsal Sarı perşembe pazarına getirilen yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Arsal Sarı “İlçemiz Perşembe pazarına yeni bir düzenleme getirdik. Perşembe pazarına sergi açan esnaflarımız araçlarını eski sanayide park alanlarına park edecekler. Perşembe pazarında araç üstünde satış yapılamayacak. Gazi Caddesi'ne yaptığımız araç park yerlerine sergi açılışı yapılamayacak. Alış veriş yapmaya gelen vatandaşlarımız araçlarını Gazi Caddesi'ndeki araç park yerlerine park edecekler. Perşembe günleri özellikle trafik akışında problem olan Gazi Caddesi yaptığımız düzenleme çalışmalarıyla rahatladı.”diye söyledi.

Bucak Belediye Başkanı Arsal Sarı perşembe pazarında bir yeni uygulamaları daha olduğunu belirterek “ Perşembe pazarımızda kuruyemiş ve benzeri yıkanamayan çerez ve lokum türü yiyecekler açıkta satılamayacak. Perşembe pazarında aldığımız tedbirler ve uygulamalarımız halkımızın daha rahat ve huzurlu bir ortamda alış veriş yapmalarını sağlamak için. İleriki zamanlarda Perşembe pazarımız taşınmasıyla ilgili proje hazırlıklarımızı tamamlayacağız” dedi.

VATANDAŞLAR UYGULAMALARDAN MEMNUN

Perşembe pazarında Bucak Belediyesi tarafından yeni uygulamaya konulan düzenlemeler vatandaşlardan tam not aldı. Vatandaşlar “Daha önce Perşembe günü Gazi caddesine araçla girmemiz mümkün olmuyordu. Ayrıca araçlarımızı park edecek yerde bulamıyorduk. Şimdi bu uygulamalar sayesinde rahatlıkla gelip alış verişimizi yapabiliyoruz. Belediyemizin almış olduğu açıkta kuruyemiş ve benzeri yiyeceklerin satılmaması uygulaması da çok önemli bir karar" dediler.

bucak.bel.tr
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 17:49:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih pala IP: 193.255.98.xxx Tarih : 4.06.2008 16:53:55

cok doğru bir karar olmuş..umarım herkes memnun olur..daha başka düzenleme var mı