20
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCAK - BURDUR

Şifo'nun gözü Beşiktaş'ta

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu üçüncü kariyer günlerine katılan Antalyaspor teknik direktöre Mehmet Özdil (Şifo Mehmet) Bucak’ta Antalyaspor ve Beşiktaş taraftarlarının coşkusu ile karşılandı.

HTMYO üçüncü Kariyer Günleri etkinliklerine konuşmacı olarak katılan Şifo Mehmet önce Antalyaspor sonra Beşiktaş diyerek, taraftarların sorularını cevapladı. HTMYO okuyan Antalyasporlu bir taraftarın “Antalyaspor ile üç yıllık mukavele imzaladınız. Beşiktaş’ta düşüş grafiği çizmekte, Beşiktaş’tan bir teklif gelse Antalyaspor’u bırakırımsınız” sorusuna teknik direktör “Antalyaspor ligde çıka düşe asansör takımı gibi olmuş. Antalya şehri Türkiye’nin en gözde şehirlerinden birisi. Avrupa’nın gözde takımları Antalya’da hazırlanıyor. Antalyaspor’a süper lig harici yakışmıyor. Üç yıllık mukavelem içinde bu yıl önce Antalyaspor’u küme düşürmemek, daha sonra da iyi yerlere getirmek” dedi. Yine bir taraftar “Peki bundan sonra Beşiktaş’ta görev yapacakmısınız?” sorusuna ise Mehmet Özdil “Mutlaka Beşiktaş’ta görev yapacağım. Ama Sahası mı olur yoksa yukarısı mı olur bilemiyorum” dedi.

Antalyaspor teknik Direktörü Mehmet Özdil’e Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu Bucak anısına plaket verirken, iş adamı Mehmet Cadıl’da taş vazo hediye etti.

Haim Akca / Bucak - KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:38:17
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 11:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?