20
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCAK - BURDUR

Tavuk kavgası ölümle bitti!

BURDUR'un Bucak İlçesi Gündoğdu Beldesi'nde oturan 56 yaşındaki Ali Topak'ın tavuğu, bahçe duvarından komşusu 59 yaşındaki Ali Bolat'ın evinin avlusuna atlayınca 2 komşu kavga etti.

Ali Bolat'ın kendisine küfrettiğini iddia eden Ali Topak, komşusunun başına kürekle vurdu. Başı yarılan Bolat, hastaneye götürülürken yolda öldü.

Bucak'ın Gündoğdu Beldesi  Yeni Mahalle'de yan yana evlerde oturan Ali Topak ve Ali Bolat arasında tavuk yüzünden çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Ali Topak'ın tavuğu, bahçe duvarının üzerine çıkıp komşu Ali Bolat'ın evinin avlusuna atladı. Bu nedenle 2 komşu arasında başlayan tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle yatıştı. Ancak kısa süre sonra Topak ve Bolat yeniden tartışmaya başladı. Bolat'ın kendisine küfür ettiğini iddia eden Ali Topak, eline geçirdiği kürekle komşusunun başına vurdu. Başı yaralanan Ali Bolat, yakınları ve komşuları tarafından hastaneye götürülürken yolda öldü. Ali Topak ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kalp hastası olan ve daha önce anjiyo geçiren Bolat'ın başına aldığı darbeden mi yoksa kalp krizinden mi öldüğünün anlaşılması için cenazesi Akdeniz Üniversitesi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 14:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?