1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Karamanlı'da AB eğitim semineri

Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülen, eğitim ve gençlik semineri düzenlendi.

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülen Socrates (Genel Eğitim), Comeneus (Okul Eğitimi) ve Leonardo Da Vinci (Mesleki Eğitim) programı Semineri Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde bulunan Karamanlı Nimet Güvener İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Seminere Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, İlköğretim Teftiş Kurulu Başkanı Ekrem Konar, Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eren, Tefenni İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kavak, Yeşilova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Dönmez ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Taşkıran da katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, OKS ve ÖSS' de başarılı bir yılın geride kaldığını, bu başarırın yakalanmasında tüm öğretmen idareci ve öğrencilerin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirtti.

Daha sonra kürsüye gelen Burdur Bahçelievler İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmenleri Meltem Ceylan ve Bediha Binyal, Genel Eğitim ve Okul Eğitimi konularında projelerin nasıl hazırlanacağını anlattı. İl Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ayhan Kurtuldu da katılımcılara mesleki eğitim konusunda bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 17:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sebnem IP: 88.235.0.xxx Tarih : 5.05.2008 14:57:13

bedia binyal gerçekten süper bir öğretmen ... şu anda süleman paşa iköğretim okulunda öğretmen ayırca bedia hocamızın böylesine güzel ve yararlı bir seminerde olması biz öğrencileri ve okulu gururlandırıyor...