23
Mayıs
2024
Perşembe
TEFENNİ - BURDUR

Vali Direkçi Tefenni'de

ÖSS ve LGS’de Başarıyı Arttırma Projesi kapsamında Burdur’un Tefenni İlçesi’nde bir dizi incelemede bulunan Vali Can Direkçi, "Burdur eğitim konusunda 81 il içinde çok iyi durumdadır, ama biz daha yukarıları hedefliyoruz" dedi.

Tefenni’de görev yapan tüm ilköğretim ve lise müdürleri, çok sayıda öğretmen ve velinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Can Direkçi, "Çocuklarımız istedikleri başarıyı elde etmek ve arzu ettikleri bölümlere girebilmek için ÖSS ve LGS’de mutlak surette başarılı olmak zorundadır. Madem ki çocuklarımız bu engeli aşmak zorundalar, buna bizim katkımızda gençlerimizin sınavlarda zorlukları aşmalarını sağlayacak mekanizmaları çalıştırmak olmalıdır" dedi.

Burdur'un  81 il içinde çok iyi durumda olduğunu belirten Direkçi, "Ama biz gençlerimizden çok daha büyük başarılar bekliyoruz. Sizlerden büyük Burdur ailesinin fertleri olarak ’ÖSS ve LGS’de Başarıyı Arttırma Projesi’ne sahip çıkmanızı ve hangi alanda kime ne görev düşüyorsa yapmanızı istiyorum. Hepimiz elimizi taşın altına koymak ve inanarak çalışmak zorundayız. Çünkü başarının yarısı yapacağınız işe inanmaktır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 14:20:37
Güncelleme :5 Temmuz 2006 Çarşamba 16:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?