8
Mayıs
2024
Çarşamba
YEŞİLOVA - BURDUR

Otobüs devrildi: 14 yaralı

BURDUR’un Yeşilova İlçesi’nde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 14 kişi yaralandı. Kaza saat 09.00 sıralarında Burdur- Yeşilova karayolu Salda Gölü Mevkii’nde meydana geldi. Denizli’den Burdur’un Yeşilova İlçesi’ne gelen Ahmet Çetinkaya yönetimindeki 15 LA 199 plakalı yolcu otobüsü, iddiaya göre bir midibüsün sıkıştırması sonucu yoldan çıktı.

Şoför Çetinkaya’nın direksiyon h?kimiyetini kaybetmesi üzerine otobüs, şarampole yuvarlandı. Kazada, otobüs şoförü Ahmet Çetinkaya (47) ile araçta yolcu olarak bulunan Muhammet Atalay (5), Aslı Atalay (16), Gülümser Atalay (42), Ahmet Şişman (36), Vesile Şahan (45), Umut Şahan (9), Melissa Şahan (5), Mustafa Karakuş (18), Fatmaana Çakar, Osman Kıvılcım, Şeref Bozkurt, Ayhan Seçkin ve Faruk Karakuş yaralandı.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Burdur, Denizli ve Yeşilova Devlet hastanelerinde tedaviye alındı. Burdur Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Gülümser Atalay ve Aslı Atalay’ın ın durumunun ağır olduğu kaydedildi.

SIKIŞTIRAN MİDİBÜS BULUNDU

Ahmet Çetinkaya’nın bir midibüsün kendilerini sıkıştırması sonucu kaza yaptıklarını iddia etmesi üzerine, jandarma ve polis ekipleri kaçan aracı yakalamak için çalışma başlattı. Polis, kazaya sebebiyet verdiği iddiasıyla 15 FE 996 plakalı midibüsün adı açıklanmayan şoförünü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor
 

...
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2011 Perşembe 12:37:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?