3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

3 şüpheli paket patlatıldı

Hatay'da bir günde 3 şüpheli paket ihbarı yapılması polisi alarma geçirdi.

Şüpheli paketlerin ikisi Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da biri ise İskenderun ilçesinde fünya ile patlatıldı. Şüpheli paketlerin ikisinde çöp birinde ise duvar saati çıktı.

Edinilen bilgiye göre şüpheli paketlerin ilki Antakya Ayşe Fitnat Hanım Caddesi üzerinde bulunan çocuk yuvası önünde fark edildi. Yuva önündeki lambaların dibine bırakılan şüpheli çuval, vatandaşları korkuttu. Aynı korku İskenderun Hürriyet Mahallesi 28 Sokak üzerinde bulunan 19 Mayıs Parkı'nda yaşandı. Parkın önüne bırakılan şüpheli paket esnafı harekete geçirdi.

Antakya'daki ikinci şüpheli paket ise Balıkçılar Pazarı'nın karşısında fark edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine her 3 şüpheli paket için olay yerine gelen güvenlik güçleri, bomba ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Şüpheli paketler vatandaşların meraklı bakışları arasında fünya ile patlatıldı.

Patlatılan şüpheli paketlerden İskenderun ve Antakya Çocuk Yuvası karşısındakinde çöp, Antakya Balakçılar Pazarı karşısındaki de ise duvar saati çıktı.

CHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 18:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?