4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Elektrik kesintileri canlarından bezdirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, elektrik kesintileri nedeniyle elektronik eşyaları zarar gören vatandaşlar TEDAŞ'ı bastı.

İlçede 2 gündür sık sık yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşları canından bezdirdi. Akşam saatlerinde Dumlupınar, Muradiye, Numune, Modern Evler, Sakarya ve Mustafa Kemal mahallelerinde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle evdeki elektronik eşyaları zarar gören vatandaşlar, TEDAŞ İşletme Müdürlüğü binasına gelerek, yetkililerle görüşmek istedi. Karşılarında muhatap bulamayan kadınlı-erkekli yaklaşık 30 kişilik grup, santral görevlisiyle tartıştı. Polis tarafından güçlükle sakinleştirilen vatandaşlar, "10 dakikada bir elektriklerimiz kesiliyor. Bıktık artık. Elektriğin neden kesildiğini bile bilmiyoruz. Yağmur yok, fırtına yok, elektrik de yok" dediler.

TEDAŞ önündeki kalabalık polisin uyarısıyla dağıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 11:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali mukan IP: 88.224.130.xxx Tarih : 26.12.2007 11:28:13

ben kocatepe mah lesinde oturuyorum akşam çocuklarım deslerini mum ışıgında yaptılar yokmu bize yardım edecek bir devlet görevlisi bizler bu kaymakandan hiç birşey beklemiyoruz neolur karanlıkta yaşamaya mecburmuyuz yardım edin enerji bakanına sesleniyorum sen nasıl bakansın bu halk rezil oluyor ve çokta küfürler ediyorlar sizleri ve bu nalet tedaşı göreve çagırıyorum