2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Köprüyü farketmedi, dereye uçtu

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde, evlerinden çıktıktan 200 metre sonra dereye uçan ve aynı aileden 5 kişiye mezar otomobilin sürücüsünün, aşırı yağış nedeniyle köprüyü fark etmediği için dereye uçtuğu ortaya çıktı.

Kaza dün saat 19.00 sıralarında Dörtyol İlçesi'nin Kurudere Mevkii'nde meydana geldi. 28 yıl önce Şanlıurfa'dan göç ederek Dörtyol'a yerleşen 45 yaşındaki Ömer Çelik yönetimindeki 31 L 0032 plakalı otomobil, sürücüsünün aşırı yağış nedeniyle Kurudere Köprüsü'nden 4 metre derinliğindeki dereye uçtu.

Kazada akraba ziyaretine giden Ömer Çelik, beraberindeki eşi 40 yaşındaki Naile çocukları 10 yaşındaki Makbule ve 4 yaşındaki Ümit Çelik ile aynı zamanda akrabası olan baldızı 30 yaşındaki Seyhan Çelik hayatını kaybederken, diğer çocukları 12 yaşındaki Burak ile 11 yaşındaki Enes ise yaralı olarak kurtarıldı. Yaralı kardeşler, götürüldüğü İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

3'Ü BOĞULMUŞ

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülürken, akraba ziyareti için evlerinden çıkan ailenin içinde bulunduğu otomobilin sürücüsü Ömer Çelik'in, aşırı yağış nedeniyle önünü görmediği, bu nedenle köprüden uçtuğu belirlendi. Hayatını kaybeden Ömer Çelik, kızı Makbule ve baldızı Seyhan Çelik'in derede boğularak, eşi Naile ve çocuğu Ümit Çelik'in ise kaza nedeniyle öldüğü anlaşıldı.

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ağabeyi ile yeğenlerinin cesetlerini teslim alan Feriden Çelik, ağabeyinin aşırı yağış nedeniyle köprüyü göremediği için dereye uçtuğunu söyledi.

DHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 13:43:23
Güncelleme :30 Ocak 2008 Çarşamba 13:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?