7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Öğretmene 'ters bakma' dayağı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde bir öğretmen, "Neden ters bakıyorsun" diyen şahıs tarafından ikinci kez dövülerek, hastanelik edildi. 

Edinilen bilgiye göre, Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu'nda görevli sınıf öğretmeni Zeki Tekin (48), motosikletiyle okula giderken, Denizciler Caddesi'nde karşısından gelen ve aynı mahallede oturduğu öğrenilen şahsın saldırısına uğradı. Kimliği belirsiz şahıs, "Neden ters bakıyorsun" diyerek saldırdığı öğretmeni yumruk ve tekme darbeleriyle kanlar içerisinde bırakıp kaçtı. Yaralı öğretmen, olay yerine gelen polisler tarafından İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaşı açılan Zeki Tekin, acil servis koridorunda eşini telefonla arayarak, ters baktığı gerekçesiyle ikinci kez aynı kişinin saldırısına uğradığını anlattı. Kendisini döven şahıstan şikayetçi olan Tekin, "Okula gidiyordum, karşımdan geldi. 'Neden ters bakıyorsun, seni komalık ederim' diyerek üzerime yürüdü. Ben de 'kolay mı?' dedim ve saldırıp yumruklamaya başladı. Aynı kişi, ikinci kez kendisine 'ters baktığımı' söyleyerek beni dövdü. Ne olduğunu ben de anlamış değilim" dedi. 

Yaralı öğretmen hastanede tedavi edilirken, polis, ters baktığı gerekçesiyle Zeki Tekin'i ikinci kez hastanelik eden şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2006 Cumartesi 15:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer güllü IP: 85.104.83.xxx Tarih : 6.11.2006 12:37:10
cennet gibi türkiyemizde hak var hukuk var kanun var bu bir bahane bizlere A.B.C. yi ögreten ögretmenlerimize kalkan eller kirilsin sözüm sahisa degil kendi kendini kanun yerine bakanlara sözüm allaha emanetsiniz mersinden bir dost