3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Yangına Suriye'den yardım

Yayladağı Gümrük Kapısı yakınları ile Kızılçat mevkisindeki kızılçam ormanlık alanlarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

 
Yangına, biri Suriye yetkilileri tarafından gönderilen 2 helikopterin yanı sıra, Hatay, Kahramanmaraş ve Kilis'ten gönderilen takviye ekiplerle müdahale edildiği belirtildi.


Hatay Valisi Ahmet Kayhan'ın olay yerine giderek çalışmalar hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2007 Pazartesi 20:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
resat hatipoglu IP: 212.175.83.xxx Tarih : 17.07.2007 09:50:05
Televizyonu açıyorum. sipikerın ılk sözü.falanca yerde bılinmeyen nedenle yangın çıktı..Allahaşkına bugun bu ormanlarımızı kımın ne amacla yaktıgını bılmeyen kaldımı..bree cahıl ..breee gafıl.. breee alçak yaktıgın ormanla bu cografyanın temeline dinamit koyuyorsun..ormanda yaşayan bınlerce canlıyı yok ediyorsun..TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ele başları sız baska cografyadamı yaşıyorsunuz veya yaşayacaksınz..neden ormanları hedef aldınız..bu sızın son çırpınışlarınız..magripte yanan bır ormanın maşrıkta yaşayan canlıyı ve dogayı etkileyecegini bılmeyecek kadar cahıl vede gafılsıniz..bu yaptıklarınızla hergun size karşı nefret ve kin duygularının çıg gibi büyüdügünün farkındamısınız..degılseniz ben hatırlatayım..Bu cografyada yaşayan etnık kokeni ne olursaolsun sizden ve haklı gördugunuz mücadelenizden nefret etmeye başladı..sizi FİRAVUNUN o zalim ve katıl kavminden daha barbar görmeye başladı..DUNYA tarıhını inceleyın hıç bir halk orman yakarak dogayı katlederek canlı varlıkları diri diri yakarak hak ve özgürlüklrini elde etmemişledir..BIRAKIN ARTIK BU BARBARCA MUCADELEYI ..yollara mayın dosemekle ormanları yakmakla karakol basmakla mehemetçigi şehit etmekle metropollerde bomba patlatıp masum insanları öldurmekle devlet kurulmaz..bunu anlayın artık ..haklı bir amacınız varsa demokratık yollardan siyaset yaparak elde edın bakın ozaman hersey farklı olacak..biz bu cografyada dunya durdukça beraber yaşamaya mecburuz..bu kanunu kımse degiştiremez..AMERİKANIN ,İSRAİLİN EMELLERİNE HİZMET ETMEYİ BIRAKIN...BENİM CANIM HATAYIMIN,GÖZBEBEGİM ANADOLUMUN ORMANLARINI YAKMAYIN. MEHEMETÇİGİME KIYYMAYIN yoksa bir gün gelir yaşayacak, sizi kabul edecek bir cografyada bulamayacaksınız..