7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

İskenderun'da trafik kazası

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. 112 Acil Servis ambulansı, duyarsız sürücülerin yol vermemesi nedeniyle olay yerine güçlükle ulaşabildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, İskenderun-Antakya Karayolu'nda meydana geldi. Antakya istikametine giden Celal İşler'in kullandığı otomobille Aydın Ay'ın kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle çarpıştı. Kazada Aydın Ay, Behiye Görür, Fatma Görür ve Güllü Görür yaralandı. Ön koltukta sıkışan araç sürücüsü Aydın Ay, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla devlet hastanesine kaldırıldı.

Polis ve sağlık ekipleri, çevredeki meraklı vatandaşlar yüzünden zor anlar yaşadı. İskenderun-Antakya Karayolu'nun bir süre trafiğe kapandığı kaza, vatandaşların ambulanslara yol verme konusunda ne kadar duyarsız olduğunu gözler önüne serdi. İskenderun Devlet Hastanesi'nden çıkarak 5 kilometre uzaklıktaki kaza mahalline ulaşmaya çalışan 112 Acil Servis ambulansına yol verme yerine, birçok sürücü hatalı sollama yaparak ambulansın hızını kesti. 112 Acil Servis ekibi, uzun ve zorlu bir yolculuğun ardından kaza yerine ulaşabildi. Yaralılar, kaldırıldıkları İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 11:32:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?