6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Su tesisatçısının talihsizliği sürüyor

İskenderun'da, bir başkasına benzetilerek silahla vurulan ve ölü taklidi yaparak saldırganların elinden kurtulan su tesisatçısının şanssızlığı sürüyor. Bacağına platin takıldığı için 7 ay boyunca çalışamayacak. 

1 hafta önce, Kocatepe Mahallesi Çeşme Durağı yakınlarında tanımadığı 2 kişi tarafından bacağından vurulan Bestami Reşit Arslan (42), saldırganların elinden ölü taklidi yaparak kurtuldu. Bacağına platin takılan ve doktorların 7 ay boyunca çalışamayacağını söylediği Bestami Reşit Arslan, bu süre zarfında ailesinin geçimini nasıl sağlayacağını düşünüyor. 

İş için gittiği Çeşme Durağı yakınlarında 2 kişinin kendisine ters baktığını ve daha sonra 1 el silah sesi duyduğunu söyleyen Arslan, "Vurulduğumu biraz ilerleyince fark ettim. 

Şahısların bana doğru geldiklerini görünce yere yatıp ölü taklidi yaptım. Şahısların yüzüme bakarak 'Yanlış adamı vurmuşuz, bu adam karambole gitti' dediklerini duydum ve sonra oradan ayrıldılar. Ben de cep telefonumla arkadaşımı ve polisi aradım, sonra hastaneye kaldırdılar. İfademi alan polis, bana şikayetçi olup olmadığımı sordu. 

Ben de 'Beni bu hale getiren adamlara teşekkür edecek değilim' dedim. Hastanede bir süre tedavi gördüm, ayağıma platin taktılar. 7 ay boyunca bu şekilde yaşamak zorundayım. 7 ay sonra bir ameliyat daha geçireceğim. Maddi durumum çok kötü, 2 çocuğum var, evim kira. Ben şimdi nasıl geçineceğim? Allah'tan başka kimsem yok" dedi. 

İlker ve İlknur adlı 2 çocuğu bulunan Bestami Reşit Arslan, yetkililerden yardım beklediğini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 13:09:55
Güncelleme :14 Haziran 2006 Çarşamba 09:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?