6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Yine okul yine şiddet

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde bir ilköğretim okulunda, 2 öğrenci arasında çıkan kavga kanlı bitti. Öğrencilerden biri, tartıştığı sınıf arkadaşını sırtından bıçakladı.

Alınan bilgiye göre, Selahattin Alanya İlköğretim Okulu 5/A sınıfı öğrencileri E.D. (11) ile K.K. (11), bilinmeyen bir nedenle sınıfta tartışmaya başladı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşürken, taraflar arkadaşlarının araya girmesiyle ayrıldı. E.D.'yi "Aşağıda görüşürüz" diye tehdit eden K.K., daha sonra dışarıda sınıf arkadaşını sırtından 2 bıçak darbesiyle yaraladı. K.K. gözlem altına alınırken, E.D. İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

E.D.'nin ablası Emine D., olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirirken, "Her gün televizyon haberlerinde okullardaki bu olayları izliyor ve içimiz sızlıyordu. Nasıl olur diye kendi kendime üzülüyordum. Benim kardeşimin de başına böyle bir şey geleceğini nereden bilebilirdim ki. Kardeşimi vuran öğrenci de okulda örnek olacak bir öğrenciymiş ve sınıf başkanlığını yapıyormuş. Sınıf başkanı olacak öğrenci herkese örnek olmalı. Buradan yetkililere sesleniyorum, bu olaylara bir an önce dur demeleri gerekir" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 17:56:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammed yıldız IP: 88.254.103.xxx Tarih : 15.09.2013 08:44:01

 bence bu E.D haksız okul benim evimin yanı E.D i de tanıyorum K.K haklı