3
Mayıs
2024
Cuma
İSKENDERUN - HATAY
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Mustafa Kemal Üniversitesi Pirinçlik Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgiler

Gerek dünya deniz ticareti gerekse ülkemiz deniz trafiğinin en canlı bölgelerinden birisi olan İskenderun Körfezi’nin kalifiye eleman ihtiyacını gidermek üzere Denizcilik programlarını ( Deniz ve Liman işletme programı, Güverte programı, Gemi Makineleri işletme programı, Deniz Haberleşme programı, Yat İşletme programı ) kapsayan Yüksekokulumuz, ilk olarak 2008–2009 öğretim yılında ek kontenjan yerleştirmesiyle Deniz ve Liman İşletme programına 40 öğrenci alarak öğretimine başlamıştır.

Yüksekokulumuz öğretim faaliyetlerine geçici olarak Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokuluna ait olan binanın bir bölümünde devam etmektedir. 2009–2010 Öğretim yılında ise Deniz ve liman işletmeciliği bölümü ikinci örgün, Lojistik ve Sualtı teknolojisi olmak üzere 3 yeni bölüme de öğrenci alarak toplam 4 bölümde öğrenci sayısını 200’e ulaştıracaktır.

Okulumuz öğretim faaliyetlerini daha çok piyasa deneyimine sahip, mesleğinde ve sosyal yaşantısında belirli bir olgunluğa ulaşmış eğitim elemanları ile sürdürmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Numune Mah.Dr.Sadık Ahmet Cd. Belediye Kültür Sarayı Karşısı
Adres2 :İskenderun/Hatay
Posta Kodu :
Telefon :0 326 618 92 95 / 618 93 96
Faks :0 326 618 22 97
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.