20
Mayıs
2024
Pazertesi
İSKENDERUN - HATAY

6 yıllık bebek özlemi üçüz ile son buldu

İskenderun İlçesi’nde yaşayan ve 6 yıldır bebek hasreti çeken Ertürk ailesi, bir bebek beklerken, tüp bebek yöntemiyle bir anda üçüz bebek sahibi olmanın sevincini yaşıyor.

İskenderun Adliyesi’nde odacı olarak çalışan 34 yaşındaki Akın Ertürk, 6 yıl önce hayatını Funda Ertürk ile birleştirerek, mutlu bir yuva kurdu. Aradan yıllar geçmesine rağmen, bir türlü çocukları olmayan Ertürk ailesi, çok istedikleri bebek özlemini giderebilmek için Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başvurdu. Burada tedavi gören Funda Ertürk, bir süre sonra hamile kaldı ve geçtiğimiz ay aynı fakültede, bir bebek beklerken, biri erkek, ikisi kız olmak üzere 3 bebek dünyaya getirdi.

Üçüzlere Ayça, Arzu ve Arda isimlerini koyan Ertürk ailesi, doğumdan sonra geldikleri İskenderun’daki evlerinde, bir bebek beklerken 3 evlat sahibi olmanın sevincini yaşadı.
Eşi Akın Ertürk’ün 500 milyon lira aylıkla çalıştığını belirten Funda Ertürk, "Çok mutluyum. 6 yıllık bebek hasretimiz üçüzle son buldu. Çok mutluyuz, mutluluğumuz bundan sonra da devam eder inşallah" dedi.

Bebekleri olmayınca zaman zaman umutsuzluğa kapıldığını ve çok stres yaşadığını dile getiren anne Ertürk, "Ancak tedaviye başladıktan sonra umutlarım arttı. Tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olunduğunu görünce ben de umutlandım. Biz bir beklerken üçüz geldi, eşim 500 milyon maaş alıyor, çocuklara, aileye yeter mi bilmiyorum ama, kurban olduğum Allah’ım kısmetlerini verir herhalde, 3 tane bebişimiz oldu" diye konuştu.

iskenderun
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 17:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?