18
Mayıs
2024
Cumartesi
İSKENDERUN - HATAY

Aile içi kavgada kan aktı

İskenderun İlçesi’nde, karısını dövdüğü iddia edilen bir kişi, oğlu tarafından sırtından ve karnından bıçaklandı. Hastane koridorunda, "Bana kızımı getirin" diye ağlayan şahıs, kızı gelmeyince yaralı halde tekerlekli sandalyeden doğrulup, kızının yanına gitmeye çalıştı. Başından yaralanan anne ise, eşinin kendisini her gün dövdüğünü ileri sürdü.


Olay, Gültepe Mahallesi 393/2 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi olduğu belirtilen Ahmet Öztürk, eşi Havva Öztürk ve oğlu Rıdvan Öztürk, evde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, babası Ahmet Öztürk’ün eline geçirdiği bıçağı alan Rıdvan Öztürk, babasını karnından ve sırtından bıçaklayarak kaçtı. Kavga sırasında Ahmet Öztürk’ün eşi Havva Öztürk de başından yaralandı. Oğlunun bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ahmet Öztürk, İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başından yaralanan Havva Öztürk ile kızı H.Ö’yü (9) İskenderun Devlet Hastanesi’ne götürdü.
Oğlu tarafından bıçaklanan Ahmet Öztürk (53), "Onu Allah’a havale ediyorum. Kızımı getirin bana, kızımı görmek istiyorum" diyerek yaralı haliyle tekerlekli sandalyeden kalkarak, yürümeye kalkıştı.

Kavga sırasında başından yaralanan Havva Öztürk (43) ise, eşi Ahmet Öztürk’ün her gün eve alkollü geldiğini ve kendisini dövdüğünü iddia ederek, "Başıma çok sert vurdu. Her gün, her gün beni dövüyor. Yine kavga çıkardı, başıma vurdu. Bıçak çekti, oğlum da bıçağı elinden alarak, ona vurdu" diye konuştu.

Kavga sırasında evde bulunan ailenin küçük kızı H.Ö ise, "Önce, babam bıçakla ağabeyime vurmak istedi, ağabeyim de bıçağı elinden alıp ona vurdu. Babam annemi her gün dövüyordu" dedi.

Oğlunun bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ahmet Öztürk, hastane koridorunda eşi ve kızıyla karşılaşınca, önce sessiz kaldı, sonra yaralandığını unutup, tekerlekli sandalyeden kalkmaya çalışarak kızının yanına gitmek istedi. Kendisini görüntülemeye çalışan basın mensubuna, "Abi beni kaldırır mısın? Kızıma gitmek istiyorum" diyen Öztürk, muayene odasına gitmemekte direnince, polis araya girdi. Polisin, kızının tedavisi bitince yanına geleceğini söylemesiyle tekerlekli sandalyeye yeniden oturan Ahmet Öztürk, asansöre bindirilerek muayene odasına götürüldü. Polis, yaşanan kavga sırasında babasını bıçaklayarak kayıplara karışan Rıdvan Öztürk’ü arıyor.

iskenderun
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2004 Cuma 15:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?