26
Mayıs
2024
Pazar
İSKENDERUN - HATAY

AKP'li vekilden hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Karasayar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Öncelikle 29 mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccühü ile İskenderun Belediye Başkanlığına getirilen Yusuf Bey'i tebrik ediyorum. Biz hep şunu söyledik. Siyaseti biz ve arkadaşlarımız hizmet aracı olarak gördük. Biz İskenderun'un menfaatleri için buradayız. İskenderun ve İskenderun'un menfaati için yapılacak her şeyde başkanımızın yanındayız. Hükümet olarak İskenderun'a yaptığımız yatırımlar devam edecek" dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de, siyasetin bir kısmet işi olduğunu ifade ederek, "Biz halkımızın teveccühü ile yönetime geldik. İstediğimiz İskenderun için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmak. Bunun içinde İskenderun'u bir kent konseyi kurarak siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve muhtarlarımızla birlikte yönetmektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 17:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?