22
Mayıs
2024
Çarşamba
İSKENDERUN - HATAY

Arkadaşını bıçakladı, kazada yaralandı dedi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, birlikte alkol aldığı sırada tartıştığı arkadaşını bıçaklayan şahıs, arkadaşını trafik kazası sonucu yaralandığını söyleyerek hastaneye götürünce yakalandı. Üzerinden kanlı ekmek bıçağı çıkan zanlı ile yanındaki arkadaşı gözaltına alınırken, yaralı şahıs kurtarılamadı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Bekbele beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan Ali Zont (37) ile H.C. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.C., üzerinde taşıdığı ekmek bıçağıyla Ali Zont'u yaraladı. 

Aşırı alkollü olan H.C., daha sonra olaya trafik kazası süsü vererek, yaralı Zont'u arkadaşı Ö.Ö.'nün arabasıyla İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürdü. Şahsı Adana yolu üzerinde yerde yatarken bulup hastaneye getirdiklerini söyleyen şahısların hareketlerinden şüphelenen hastane polisi, takviye ekip çağırarak şahısların üzerini aradı. H.C.'nin üzerinden olayda kullanıldığı iddia edilen kanlı ekmek bıçağı çıktı. 

Aşırı alkollü olan ve saldırgan tavırlar sergileyen H.C. ile yaralıyı hastaneye getirmesinde kendisine yardımcı olan Ö.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen ve koltuk altından bıçaklandığı belirlenen Ali Zont ise, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Gözaltına alınan 2 zanlı, daha sonra jandarmaya teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 14:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?