17
Haziran
2024
Pazertesi
İSKENDERUN - HATAY

Asker adaylarını dolandıranlar yakalandı

İskenderun'da belediye zabıta ekipleri, vatani görevini yapmak üzere şehre gelen asker adaylarını birlikte olmak vaadiyle dolandıran 3 kişilik şebekeyi yakaladı. 

Alınan bilgiye göre, olay İskenderun sahil şeridinde meydana geldi. Vatani görevini yapmak üzere İskenderun'a gelen asker adaylarıyla konuşup 50 YTL karşılığında birlikte olmayı vaat eden ve parayı aldıktan sonra 'Tuvalete gidiyorum' diyerek olay yerinden kaçan 3 kadın, asker adaylarının zabıta ve polise durumu bildirmeleriyle yakalandı.

İskenderun Belediyesi zabıta karakoluna getirilen 3 zanlı, rahat tavırlarıyla zabıta ekiplerini çileden çıkardı. Birinin kucağında henüz 6 aylık bebek bulunan kadınlar, önce fuhuş yapmadıklarını söyledi. Daha sonra konuşmaya karar veren kadınlar, "Kimse bize iş vermiyor. Biz de askerlerle uğraşıyoruz. Onların parasını alıyoruz ama birlikte olmuyoruz. Bizi doktora götürebilirsiniz. Biz kız oğlan kızız, yani bakireyiz" diyerek kendilerini savundu. Bir süre zabıta karakolunda tutulan 3 kadın, zabıta ekipleri tarafından otobüse bindirilerek şehir dışına çıkarıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2006 Cumartesi 11:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?