26
Mayıs
2024
Pazar
İSKENDERUN - HATAY

Başkan Gül güven tazeledi

İskenderun Demirçelikspor kulüp Başkanı Cengiz Gül, tek liste ile gidilen kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. İSDEMİR sosyal tesislerinde gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 220 üyenin 131 inin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede divan Seçimi ve gündem maddelerinin oylanmasının ardından başkanlık seçimi oylandı. Kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alan Cengiz Gül yeniden Kulüp Başkanlığına seçildi.

Burada bir konuşma yapan İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, kendisine destek veren kulüp üye ve yöneticilerine teşekkür ederek kulübün amatör kümeden 3. lige ve daha sonra 2. lige yükselerek büyük bir başarıya imza attığını söyledi.

Birinci lige çıkılamaması yolunda yapılan eleştirilerin iyi düşünülerek yapılması gerektiğinin altını çizen Gül, “bize hep İSDEMİR’in dev bütçesiyle 2. ligde mücadele eden bir takım olarak görüyorlar. Oysa biz bir Malatyaspor’un bir Adana Demirspor’un bütçesinin onda birlik bütçesi ile rakiplerimizle mücadele ediyoruz ve 2. ligde çok iyi bir konuma geldik. Bu gerçekleri kimse göz ardı edemez. Biz kulübün her kuruşunun hesabını yapıyoruz eğer yapmasaydık bugün bu takım buralara gelemezdi. Hedefimiz Bank Asya birinci ligi. Fakat bu lige yükselirken hızlı çıkış yapıp hızlı düşen değil emin ve yavaş adımlarla ilerleyeceğiz. Futbolcu yetiştirme konusunda altyapımızı güçlendirdik. Ve bu konuda iddialıyız yakın zamanda Fenerbahçe kulübüne bir futbolcu kazandırdık ve ünümüzdeki yıllarda bu giderek artacak. İskenderun Demirçelikspor Türk futbolunda bir marka olmuştur ve hedefimize mutlaka ulaşacağız” şeklinde konuştu.

İskenderun Demirçelikspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor.
Kulüp Başkanı Cengiz Gül , Mustafa Kaypak, Ayhan Akın, Kazım Aydın, Recep Karabacak, Aykut Şıralı, Serap Onur, Nurettin Gürcan, Mehmet Güngör, Metin Korkmaz, Ayhan Karaömer, Ersin Coşan, Ziyeşr Köksal, Serkan Filazi, ve Çağatay Yavuz.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 15:31:47
Güncelleme :4 Temmuz 2009 Cumartesi 15:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?