17
Mayıs
2024
Cuma
İSKENDERUN - HATAY

Çarşı iznine çıkan 2 asker kendilerini jiletledi

Hatay’ın İskenderun İlçesinde, hafta sonu dolayısıyla çarşı iznine çıkan iki asker, yolda gezerken çevredekilerin şaşkın bakışları arasında bir anda nara atıp, kendilerine bıçak ve jiletle zarar verdi.

İskenderun’da askerlik yapan ve kışlalarından hafta sonu dolayısıyla pazar iznine çıkan, sivil giyimli iki asker, vatandaşların şaşkın bakışları arasında bağırarak, jilet ve kırık şişe parçalarıyla kol ve bileklerine vurmaya başladılar. Ziya Gökkalp Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, görgü tanıklarının ifadelerine göre alkollü oldukları belirtilen ve henüz isimleri bilinmeyen sivil giyimli iki asker, bir yandan bağırdılar, bir yandan da bileklerini ve kollarına jilet ve kırık şişe parçalarıyla vurmaya attılar. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve inzibatlar, kendini jiletleyenlerden birini etkisiz hale getirirken, diğeri olay yerinden sahile doğru kaçtı.

Polis ve inzibatlarca etkisiz hale getirilen şahıs, "Yemin ederim kendimi öldüreceğim, yaşamak istemiyorum abi" derken kelepçe takılarak polis aracına bindirilirken, motorize yunus ekipleri, sahile doğru kaçan diğer şahsı da yakaladı.
Polis otosuna bindirilen askerler inzibata teslim edildi.

HATAY (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 17:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuri özcanlı IP: 85.105.190.xxx Tarih : 17.01.2009 20:41:26

bu vatanı böyle kişiler koruyosa bu vatanın toprakları üzerinde durmaya hakkı yok...