24
Mayıs
2024
Cuma
İSKENDERUN - HATAY

Deli dehşeti

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde, akli dengesi bozuk bir kişi, kendisiyle dalga geçen şahsı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, olay Dumlupınar Mahallesi 326 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Ateş isimli şahıs, Mehmet Dişler adlı akli dengesi bozuk şahısla sokak ortasında dalga geçince, aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Mehmet Ateş ve beraberindeki kimliği belirlenemeyen arkadaşları, akli dengesi bozuk olan Dişler’i sokak ortasında dövmeye başladı. Duruma tepki gösteren esnaflar ise Ateş ve arkadaşlarına saldırdı.

Mehmet Dişler, boş tabanca ile kendisini korkutmaya çalışan Mehmet Ateş’i bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Dişler, kavga sırasında parmağından ve başından yaralandığı için kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi’nde iddiaları yalanladı.

Kendisinde bıçak olmadığını ileri süren akli dengesi bozuk şahıs, "Benim parmağımı kesince, benim adamlarım da onun kafasına çöktüler" dedi.

Aşırı kan kaybeden Mehmet Ateş ise, SSK İskenderun Bölge Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından önce İskenderun Devlet Hastanesi’ne, ardından da durumu ağır olduğu gerekçesiyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis, olayın meydana geldiği yerde, Mehmet Ateş’e ait tabanca ile Dişler’in kullandığı iddia edilen suç aleti bıçağı ele geçirdi. Akli dengesi bozuk Dişler, hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2005 Cumartesi 10:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?