22
Mayıs
2024
Çarşamba
İSKENDERUN - HATAY

Düğünde dolarlar havada uçuştu

İskenderun ilçesinde mahalle sakinlerine mezar yeri bağışlayacağını vaat ederek muhtar seçilen Rasim Yaşar'ın oğlunun düğününde dolarlar havada uçuştu. 

Konarlı Mahallesi Muhtarı Rasim Yaşar'ın oğlu Metin Yaşar, Ağlamış ailesinin kızı Esra ile görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Toyotaplaza Düğün Salonu'nda yapılan düğün törenine AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan çevre belde belediye başkanları, aile dostları ile yaklaşık bin 500 kişi katıldı. 

Davetliler, düğünde oynayan gelin ve damat ile muhtar Rasim Yaşar ve eşi Fevziye Yaşar'ın üzerine yüzlerce dolar ve avro savurdu. Ayrıca geline yaklaşık 1,5 kilogram altın takıldı. Yerel sanatçı Semirray'ın sahne aldığı düğünde çocuklar paraları toplamak için birbirleriyle yarıştı. 

Muhtar Rasim Yaşar, oğlunun düğününe katılarak kendilerini yalnız bırakmayan yakınlarına ve davetlilere teşekkür ederek, "Eşimiz dostumuz bizi yalnız bırakmadılar sizin de gördüğünüz gibi büyük bir ilgi var. Kısmetse bu sefer belediye başkanlığına aday olacağız" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2007 Pazar 15:15:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
denizhan IP: 84.155.80.xxx Tarih : 18.04.2007 05:43:36
ben almanyadan dan takip ediyorum sitenizi.cok olumlu seyler yapiyorsunuz.ama bu haber cok siradan ve basit.sizden cok daha ciddi haberler yazmanizibekliyorum.cünkü biz sehrimize özlem duyuyoruz.orada olan önemli haberleri okumak istiyoruz.umarim kizmazsiniz.ama elestiri olmazsa daha iyisi olmaz.tesekkürler.