17
Haziran
2024
Pazertesi
İSKENDERUN - HATAY

Düğünde dolarlar havada uçuştu

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Gül'ün oğlunun sünnet düğününde dolarlar havada uçuştu.


İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Gül, oğlu Kadir'i, Casmin Otel'de düzenlenen görkemli bir düğünle sünnet ettirdi. MHP Hatay Milletvekili Adayı Süleyman Turan Çirkin'in kirvelik yaptığı sünnet düğünü, diğer milletvekili adaylarının da katılımıyla MHP'nin gövde gösterisine dönüştü. Annesi, babası ve kirvesiyle sahnede oyun oynayan 7 yaşındaki Kadir, erkekliğe ilk adımı atmanın sevincini yaşarken, davetliler sahnede oynayanların üzerine dolar yağdırdı.

Milletvekili adaylarının toplu halde halay çekmeleri ve geleneksel Köroğlu oyununu oynamaları sırasında ise dolarlar havada uçuştu. Çocuklar, atılan dolarları toplamak için birbirleriyle yarıştı.


Sünnet düğününde bir konuşma yapan MHP Hatay Milletvekili Adayı Süleyman Turan Çirkin, "Kardeşim kadar sevdiğim İbrahim Gül'ün oğlunun sünnetinde kirvelik yapmak benim için şereftir ve çok büyük mutluluktur" dedi.

 
Düğün sahibi Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Gül ise, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, "Seçim öncesinde bu düğünü yaparak MHP'nin gövde gösterisine dönüştürmek gibi bir planımız olmadı. Düğün tarihini seçim tarihi açıklanmadan önce belirleyip, yer ayırtmıştık" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 14:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tekyoLdevRim. IP: 78.172.47.xxx Tarih : 16.01.2009 16:01:46

hem ülkücü düğünü hem dolar yağdırılıyo türk parasının nesi eksik denyolar.