18
Mayıs
2024
Cumartesi
İSKENDERUN - HATAY

İskenderun SSK yenileniyor

SSK İskenderun Bölge Hastanesi Başhekimi Ergun Saraçoğlu, hastanenin her tarafında yenilik çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Hastane, adına yakışır bir hale gelecek" dedi.

Hatay’ın en büyük hastanesi konumunda olan SSK İskenderun Bölge Hastanesi’nde son günlerde yoğun bir hareketlilik olduğunu belirten Başhekim Ergun Saraçoğlu, hastanenin ilk olarak eski ve bakımsız olan kapısının yenilendiğini, kapının genişletilerek hastaların daha rahat giriş çıkış yapmalarının sağlandığını ifade etti. Saraçoğlu, "Hastanenin hasta giriş kapısını, bugüne kadar kullanılmayan bahçe tarafına yaptık, doğumhane ise son sistem teknolojiyle donanmaya başlandı. Hastanenin hemen her yerinde yenilik çalışmaları devam ediyor. Ayrıca yapılan tüm işler devlete yük olmadan hayırsever vatandaş ve iş adamlarının katkılarıyla sağlanıyor" dedi.

Hastaneyi ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Patisi (AK Parti) Hatay Milletvekili Mehmet Soydan ise, Başhekim Saraçoğlu’nun göreve başladıktan sonra hastanede topyekün bir yenilik çalışmasının başladığına dikkat çekerek, SSK İskenderun Bölge Hastanesi’nin Sağlık Bakanlığı’na 19 Şubat tarihinde resmen devredilmesinin ardından SSK İskenderun Bölge Hastanesi’nin adının ’İskenderun Körfez Devlet Hastanesi’ olarak değişeceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 13:05:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?