26
Mayıs
2024
Pazar
İSKENDERUN - HATAY

İskenderun su altında....

İSKENDERUN'DA SAĞANAK, SU BASKINLARINA NEDEN OLDU

Hatay'ın İskenderun ilçesinde şiddetli yağan yağmur nedeniyle su basan okulda öğrenciler derse giremezken fatura yatırmak için Tedaş binasına gelen vatandaşlar su dolu caddeden çıkabilmek için adeta cambazlık yaptılar.

İskenderun'da öğle saatlerinde bastıran sağanak yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklar su altında kaldı. Pınarbaşı ve Denizciler Caddesi her yağmurda olduğu gibi su altında kalırken şehir merkezinde bulunan İskenderun Lisesi'nin de bahçesini su bastı. Öğrencilerin ders yapıkları sınıflara kadar ulaşan yağmur suyu öğrencilere zor anlar yaşatırken okul idarecileri 8 sınıfta ders yapılamayacağını açıkladı. Derse giremeyen öğrenciler okul bahçesinde saatlerce suların çekilmesini beklediler.

TEDAŞ binasına fatura yatırmaya gelen vatandaşlar ise binadan çıkabilmek için cambazlık yapmak zorunda kaldılar. Binanın demir parmaklıklarına tutunarak su dolu caddenin karşısına geçmeye çalışan genç bir kızın yardımına ise motosikletli bir genç yetişti.

TEDAŞ binasının bulunduğu caddede çalışmakta olduğunu söyleyen bir vatandaş ise 40 yıldır burada her yağmur yağdığında aynı manzaranın yaşandığını söyledi.

İSKENDERUN'DA SAĞANAK, SU BASKINLARINA NEDEN OLDU
İSKENDERUN'DA SAĞANAK, SU BASKINLARINA NEDEN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 18:31:04
Güncelleme :14 Kasım 2009 Cumartesi 17:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?