19
Mayıs
2024
Pazar
İSKENDERUN - HATAY

İskenderun'da cinnet geçiren baba 2 çocuğunu öldürdü

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde cinnet geçiren bir kişi, silahla yaraladığı iki çocuğunu bıçaklayarak öldürdü. Balkondan atlayarak ayağı kırılan genç kız ise tedavi altına alındı.
Alınan bilgiye göre, olay bugün sabah saat 04.00 sularında Çay Mahallesi'ndeki Bahar Apartmanı 2. kattaki evde meydana geldi. Eşinin 2 hafta önce evi terk ederek Gaziantep'e gittiği belirtilen 5 çocuk babası Selçuk Tengioğlu (46) sabah saat 04.00 sularında geldiği evinde, geçirdiği cinnet sonucu silahını çekerek bağırıp çağırmaya başladı. Tengioğlu, bağırma sesleri üzerine uyanan çocuklarından oğlu Barış'ı (19) daha sonra, kızı Mutlu'yu (17) silahıyla vurdu. Silahtan çıkan kurşunlardan yaralanan çocuklarının ölmediğini fark eden baba Selçuk Tengioğlu bu kez mutfağa giderek aldığı ekmek bıçağı ile silahla yaraladığı çocuklarını bıçaklayarak öldürdü.
Silah sesini duyan komşuların polise haber vermesiyle olay yerine gelen polis, Tengioğlu'nu evde bıçak ve silahıyla birlikte yakaladı.
Olay sırasında Tengioğlu'nun diğer kızı Yasemin Tengioğlu (16), 2. kattaki evin arka balkonundan aşağı atlayarak kurtuldu. Ayağı kırılan Yasemin Tengioğlu İskenderun Devlet Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Babaları tarafından öldürülen Mutlu ile Barış Tengioğlu'nun cesetleri İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Selçuk Tengioğlu'nun sorgulamasının ardından Adliye sevk edilmesi bekleniyor.
HATAY-İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2004 Pazar 16:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülşah tengioğlu IP: 78.169.227.xxx Tarih : 30.06.2008 23:44:16

ii akşamlr ben gülşah olayı yaşıyan kızm bu olay beni çok sarstı olay 5 yıl oldu ama ben daha olayın etkisnde kurtulamadım şu an annem ben ablam yaşamaktayız ama bunu yapan o cani babaya bunu söylüorum biz bunu haketmedi sen bizm babamız olamazsın şimdi ölsen umrumuzda değilsin artık bizim babmız öldü..ama biz halen 5 kardeşiz bunu unutma allah görüo olanları buranın öbür dünyasıda var..allah seni bildiği gibi yapsınn..