17
Mayıs
2024
Cuma
İSKENDERUN - HATAY

İskenderun'da kadınlara özel kafe

Türkiye'de genelde erkeklerin egemen olduğu eğlence merkezleri yavaş yavaş bayan müşterilere de hizmet vermeye başlarken İskenderun'da da ilk kez yalnızca bayanlara hizmet veren bir kafe açıldı.
Şehit Oğuz Yener Caddesi üzerinde bulunan Dedikodulu Kafe'de, okey, tavla ve iskambil gibi oyunlar oynayan bayanlar şark köşesinde ise nargilelerini içebiliyor. Yerlerinde oturmaktan sıkılan bayanlarsa piste çıkarak dans edip göbek atabiliyor.
Kafe sahibi Senem Kamber, evde oturmaktan sıkıldığını ve neler yapabileceğini düşündüğü sırada aklına kadınlara özel bir kafe açma fikrinin geldiğini belirterek, "Eşimin de desteğini alarak İskenderun'da bir ilke imza attık ve Dedikodu Kafe'yi açtık. Buraya değil erkek, erkek sinek bile giremez" dedi.
Bayanlar için kafe açılmasının yerinde bir girişim olduğu görüşünü savunan müşteriler de, "Burası bayanlar için bulunmaz bir yer. Tüm stresimizi burada atabiliyoruz. Tüm hanımlara burayı tavsiye ediyoruz. Kentimizin böyle yerlere ihtiyacı var. Kimi zaman dışarıda, sahilde rahatça gezemezken burada kadın kadına sohbet edip oyunumuzu oynuyoruz. Çiftetelli ile de stres atıyoruz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.
HATAY-İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2004 Cumartesi 15:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?