25
Mayıs
2024
Cumartesi
İSKENDERUN - HATAY

Kamerayı umursamadılar

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir iş yerine giren 3 kişi, güvenlik kamerasına aldırış etmeden 300 TL kadar parayı alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Şehit Pamir Caddesi'nde telefon satışı yapılan bir işyerine giren 3 kişi, bir süre buradaki ürünleri inceledi. Çevrelerini gözetleyen şahıslardan ikisi, buradaki satıcıyı oyalarken biri de masanın çekmecesinde bulunan bir miktar parayı almaya çalıştı. Şahıslar kendilerini görüntüleyen güvenlik kamerasına aldırış etmeden çekmecedeki paranın bir miktarını alarak olay yerinden uzaklaştılar.

Hırsızlık olayı, dükkan sahibi Mehmet Yıldırım'ın işyerine gelerek çekmeceyi açık görmesiyle ortaya çıktı. Yıldırım, olayı fark ettikten sonra güvenlik kamerası görüntülerini incelediklerini söyleyerek, "Bir takım işlerimi çözmek için dükkandan çıkmıştım. Yerime babam bakıyordu. İş yerine gelen 3 kişi, babamın dalgınlığından faydalanmış. Şahıslardan 2'si babamı oyalarken 1'i de masanın çekmecesini açıp mevcut paranın bir miktarını almış. Biz de güvenlik kamerasını inceleyerek zanlıların görüntülerine ulaştık" dedi.
Polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?