25
Mayıs
2024
Cumartesi
İSKENDERUN - HATAY

Minik kız aracın altında ezildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde okul servis otobüsüne binen ağabeyi ve ablasının peşinden giden 3 yaşındaki kız çocuğu aracın altında ezilerek hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, olay, Çankaya Mahallesi, 659. Sokak'ta meydana geldi. Okula gitmek için servis otobüsüne binen ağabeyi ve ablasının peşinden giden Melis Ezgi Kılıç, servis otobüsünün altında kaldı. Servis otobüsü bir çocuğu ezdiğinden habersiz yoluna devam ederken Melis olay yerinde ağır yaralandı.

Anne Belgin Kılıç'ın çığlıklarını duyan mahalle sakinleri Melis'i İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastaneye geldiğinde öldüğü anlaşılan Küçük Melis'in cansız bedeni morga kaldırılırken, baba Ayhan ve Anne Belgin Kılıç şoka girdiler.
Acil servis önünde yakınlarının teselli etmeye çalıştığı anne ve baba uzun süre olayın etkisinden kurtulamadı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri 31 S 4048 plakalı servis aracının sürücüsü Metin T.'yi gözaltına alındı. Bir kız çocuğunu ezerek ölümüne sebep olduğunu polis merkezinde öğrenen servis şoförünün, ölen Melis Ezgi Kılıç'ın ağabeyi ve ablasını servise almak için durduğunu ve onlar bindikten sonra yola devam ettiğini söylediği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 19:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ceren kurt IP: 88.228.126.xxx Tarih : 18.05.2009 12:16:14

allah senn cezanı  versin adam çocuğu görmedin mi