17
Haziran
2024
Pazertesi
İSKENDERUN - HATAY

Müşteriyi uyardı bıçaklandı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, işyerinde alkol aldığı için uyardığı müşterisi tarafından bıçaklandıktan sonra yaklaşık 50 metre sürünerek tıp merkezine giden 150 kilo ağırlığındaki çorbacı, 6 kişi tarafından güçlükle ambulansa taşındı. 

Alınan bilgiye göre olay, Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan bir çorbacıda meydana geldi. Çorba içmek için işyerine gelen S.G. (30), çorbanın yanında alkol da alınca işyeri sahibi tarafından uyarıldı. Çıkan kavgada, işyeri sahibi Metin İzci (37) kalçasından bıçaklandı. Kan kaybeden ve sürünerek 50 metre ilerideki tıp merkezine giden İzci, olay yerine gelen ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istendi. Sağlık ekipleri, 150 kilo ağırlığındaki yaralıyı sedyeye taşımak için vatandaşlardan yardım istemek zorunda kaldı. 

6 kişinin gayretleriyle sedyeye konan ve düşme tehlikesi atlatan İzci, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından kaçan ve alkollü olduğu öğrenilen Sami G., suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 10:55:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail gül IP: 85.100.74.xxx Tarih : 29.11.2006 20:17:55
ailelerine gecmıs olsun dılegıyle boyle rezalete hıc gerek yoktu gecmıs olsun dılegıyle vede iskenderun hastanelerıne basarılar dılerım