27
Mayıs
2024
Pazertesi
İSKENDERUN - HATAY

Sendikadan Civelek'e ziyaret

Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i ziyaret eden Gül, “İskenderun’daki değişimi kısa zaman geçmesine rağmen fark ediyoruz. Geçmişte SSK Hastanesi baş hekimliği görevinde gösterdiğiniz başarınızın belediye başkanlığında devam edeceğini düşünüyoruz. Siyasi gerginliklerin biteceği, anlamsız dedikoduların sona ereceği ve herkesin hoşgörü ve barış içerisinde yaşayacağı bir ortamın sağlanacağına inanıyorum. Biz halkın içindeyiz gözlemlediğimiz kadarıyla Başkan Yusuf Civelek her kesim tarafından seviliyor ve takdir görüyor. Bu güzel anlayışın kimseye kullandırtmayacağını ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise toplumsal huzur mantalitesi içerisinde hareket ettiklerinin altını çizerek, “Biz zihniyette bir değişiklik yapmak amacıyla geldik ve bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Katılımcı bir belediyecilik anlayışında kent konseyi kurarak yönetim anlamında birlikte hareket etmek istiyoruz. Belediye olarak her iş yerinin zabıta tarafından denetlenmesi değil de sivil toplum örgütlerinin kendi kendini kontrol edebilen bir oto kontrol sisteminin hayata geçirilmesi taraftarıyız. Katılımcı, güler yüzlü şeffaf bir belediyecilik hizmeti ile iş adamlarımıza bürokratik kolaylık sağlayacağız ve halkımızın her alanda önünü açacağız” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 17:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?