19
Mayıs
2024
Pazar
İSKENDERUN - HATAY

Takımlar Tahacan'ı paylaşamıyor

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un alt yapısında yetişen 14 yaşındaki Tahacan Uysal'a Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray, Bursaspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ile Beşiktaş da talip oldu.

İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, takımın alt yapısından yetişen ve halen İskenderun Demirçelik İlköğretim Okulu 8. sınıfta okuyan Tahacan'a, Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray, Bursaspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Beşiktaş'ın da talip olduğunu söyledi.

Her iki ayağını da çok iyi kullanan orta saha oyuncusu Tahacan'ı bir talipli olan kulüplerden birine transfer edeceklerini belirten Gül, "Ama bu transfede maddiyatı öne koymayacağız. Bizim için önemli olan, Tahacan'ın geleceği ve eğitimi de olacaktır. Bu nedenle güzel bir kolej ve üniversite eğitimini noter tasdikli onayla güvence sağlayan kulübü tercih edeceğiz" dedi.

Tahacan Uysal ise gönlünden geçen takımın Galatasaray olduğunu belirterek, "Ben Galatasaray taraftarıyım ve hayalimdeki takımda elbette oynamak isterim. Ancak, spor ve eğitim için geleceğime yönelik en iyi teklifi verene giderim" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 17:56:04
Güncelleme :29 Nisan 2009 Çarşamba 17:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?